Crypto Lawyer ser innkommende SEC-stol som en gevinst for Bitcoin, ikke XRP

Crypto Lawyer ser innkommende SEC-stol som en gevinst for Bitcoin, ikke XRP

Jake Chervinsky tror den nye SEC-stolen vil være en Bitcoin-supporter.

En Bitcoin ETF-godkjenning vil mer sannsynlig følge utnevnelsen av Gensler.

Ripple er fortsatt truet av SEC

Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

Advokatfullmektig for sammensatt økonomi og DeFi- gruppeleder i Blockchain Association, Jake Chervinsky, mener at Gary Genslers introduksjon som den nye SEC-stolen vil være et positivt skritt for Bitcoin på lang sikt.

SEC blir Pro-Bitcoin

Når han snakket på Twitter, kommenterte Chervinsky hva han trodde ville skje hvis Gensler ble styreleder for SEC. Advokaten forklarer at han mener Gensler vil føre politikk til fordel for Bitcoin.

Det rapporteres mye om at den nyvalgte presidenten Joe Biden vil utnevne Gesler til SEC-lederrollen. Et trekk som sannsynligvis ville appease kryptosamfunnet.

Bitcoin Good, Ripple Bad?

Gensler har et positivt syn på kryptovalutaer og blockchain-adopsjon, og går så langt som å kalle Bitcoin den moderne formen for gull. Han er også kjent for å undervise kurs på blockchain og Bitcoin ved MIT.

Chervinsky kommenterte den potensielle utnevnelsen av Gensler ved å legge til at Gensler „forstår dypt krypto og har sterkt støttet Bitcoin i mange år.“

Chervinsky mener videre at utnevnelsen vil se et politisk skifte til fordel for et Bitcoin Exchange-Traded-Fund (ETF) .

Gensler har også tidligere uttalt at det er en sterk sak om at XRP er en sikkerhet, noe som kan bety at de nåværende ulykkene og de nylige anklagene som SEC har lagt mot Ripple vil forbli.

Fortsetter tankeprosessen, forklarte Chervinsky at Gensler kan ha ombestemt seg på XRP som fungerer som en sikkerhet. Sjansene for at en innkommende leder (som ikke var til stede i etterforskningen) omvendt SECs avgjørelse ville imidlertid være usannsynlig.