Er Tether en bedre verdibutikk enn Bitcoin?

Er Tether en bedre verdibutikk enn Bitcoin?

En vare er ikke en butikk med verdi med mindre den har et nettverk så kraftig at det er i ingen interesse å ikke tro på påstanden. Det motsatte av denne beskrivelsen passer Tether for å være en bedre butikk av verdi. Ledende stablecoin og den fjerde største digitale eiendelen i henhold til markedskapitalisering, Tether, har som mål å konvertere kontanter til cryptocurrency for å trekke den nær verdiene til forskjellige vitale valutaer.

I løpet av prisfallet 12. mars, kalt „Black Thursday“, så prisen på nøkkeleiendommer falle til halve prisen. Mens andre digitale eiendeler falt raskt, økte den totale mengden Tether i tilbudet betydelig.

Siden den perioden hadde Tether aldri sett seg tilbake, men har vært vitne til betydelig vekst mellom den tiden og nå

Det ble nylig kunngjort at Tethers markedskapitalisering hadde vokst seg over 10 milliarder dollar , noe som er to ganger det forrige markedskapitalet da året startet.

Etter å ha gått med rekorder, har Bitcoin Profit nå satt en ny rekord ved å være den første Stablecoin som nådde den milepælfiguren. Som et resultat økte verdien av økonomisk verdi som ble presset opp gjennom Tether raskt. Et annet kritisk aspekt var Tether’s transaksjon daglig, som har opplevd en rask økning til konkurrerende Bitcoin.

3 sentrale elementer som er instrumental for Tethers raske økning

Foreløpig viser Tethers daglige tallstall en verdi på ikke mindre enn 33 milliarder dollar med Bitcoin bare litt over det i et 30-dagers vindu. I følge eksperter har tre viktige elementer vært medvirkende til Tethers raske økning, med det første investorene valgte å hamstre mer av den digitale eiendelen som indikeres av et sus for amerikanske dollar.

Mens det andre ser ut til populariteten og den tilsynelatende suksessen som nytes, er den tredje at investorene velger å bruke stablecoins for å holde på Bitcoin.

Den totale verdien av stablecoin-markedet er et tall godt over 10 milliarder dollar etter den enorme adopsjonen det har hatt de foregående ukene. Med Tether som vokste raskt, har mange kryptoentusiaster håpet å finne ut hva det staver for Bitcoin.

I følge en kryptopåvirker bemerket han at Tether nå banker markedet for digitale eiendeler . Ser vi på det fra en bredere vinkel, mener noen eksperter at Tether kan opprøre Bitcoin for å bli reservevalutaen til markedet for digitale eiendeler.

Et viktig faktum å merke seg er at Tether har vist over tid at det er et avgjørende element i kryptområdet. Flaggskipet cryptocurrency har sett markedet stagnere de foregående ukene, og handlet rundt $ 10.000 til $ 10.500-merket. For tiden har Bitcoin sett markedet bryte motstandstallet for å hvile på litt over $ 11 000.

Hva Tether vekst staver for Bitcoin

For tiden har Tether fortrengt Bitcoin for å sementere oppholdet øverst på bordet når det kommer til den mest transakserte valutaen i den offentlige blockchain.

Bitcoin kan snart bli presset til siden av Tether for å bli den mest dominerende digitale eiendelen på offentlige blockchains. Selv om Bitcoin for tiden nyter godt av sin oppadgående trend i markedet, har USDT vært vitne til en økning i brukerinnstrømningen de siste månedene. Legg merke til denne økningen, Tether kan være på god vei til å innta Bitcoin.

Med en kortfattet titt på hva Tether-veksten betyr for Bitcoin-markedet, la en analytiker ut på Twitter forrige måned at de kritiske endringene i Tethers markedskapitalisering har stått for Bitcoins prisstigning opp gjennom årene. Etter historien kan vi knytte den nåværende Bitcoin-boom til den raske økningen i Tethers markedsverdi.