Handelaren verwachten langzame actie in prijs van Bitcoin en Altcoin markt voor Q4 tot 2021.

Handelaren verwachten langzame actie in prijs van Bitcoin en Altcoin markt voor Q4 tot 2021.

Op basis van de cijfers van het vierde kwartaal in het verleden verwachten handelaren dat een daling van de prijs van Bitcoin tot verdere verliezen voor de altcoin-markt kan leiden.

Handelaren verwachten een langzaam vierde kwartaal voor de prijs van Bitcoin en de altcoin-markt. In het bijzonder observeren technische analisten de Bitcoin-dominantie-index om te waarschuwen voor een daling van de altcoin-markt.

In de afgelopen weken is de prijs van Bitcoin niet significant veranderd. De handelaren verwachten echter een „traag vierde kwartaal“ voor de top van de digitale activa.

Handelaren voorspellen een saai kwartaal voor Bitcoin en Altcoins Prijs

Tussen 9 en 11 september steeg de prijs van Bitcoin van 9.981 dollar naar 11.179 dollar. Terwijl Bitcoin Trader winsten boekte, meldde Cointelegraph dat altcoins in een gestaag verlies bleven en DeFi-munten ook kelderden. Het rapport onthulde ook dat een verder verlies in de Bitcoin-prijs invloed zou kunnen hebben op de altcoin, waardoor deze verder zou kunnen dalen. Met name BTC is de afgelopen 15 dagen met bijna 6% gedaald tot 10.500 dollar.

Bovendien bleek uit een ander rapport dat sommige altcoins en DeFi-penningen 30% tot 60% zijn gedaald.

Een Cointelegraph-medewerker, Michael van de Poppe, becommentarieerde de recente prijsdaling van Bitcoin. De donateur zei dat het huidige verlies misschien niet snel zal eindigen. In een tweet plaatste van de Poppe een grafiek en voegde deze toe:

„Ik geloof dat we een relatief saai en correctief kwartaal zullen zien op de cryptomarkten. In de geschiedenis is ETH in december vaak de onderste steen boven, om het kwartaal erna te gaan draaien. BTC dominantie om op te lopen, om een altseason te hebben in Q1 2021…“

Bovendien wees een andere handelaar, „Loma“, erop dat de laatste keer dat er een prijsdaling van altcoin was, Bitcoin ook aanzienlijk daalde binnen een korte periode. Hoewel de altcoins recentelijk zijn gedaald, zijn BTC en Ether echter stabiel gebleven. Loma zei:

„ALT dumpt nu terwijl Bitcoin nauwelijks beweegt. De laatste keer dat ik dat zag, schilderde Bitcoin een dikke donskaars.“

Uitdagingen rondom de Crypto-markt…

Sinds de vorige maand staat de crypto-markt voor verschillende uitdagingen. Op 26 september hebben hackers 281 miljoen dollar gestolen van de KuCoin beurs. KuCoin Global CEO Johnny Lyu kondigde aan dat de hack invloed heeft gehad op de Bitcoin, Ether en ERC20 hot wallets van het bedrijf. Na de hack is de prijs van Bitcoin en andere getroffen activa nauwelijks gestegen.

Na de KuCoin-hack heeft het bedrijf zich ingespannen om de gestolen fondsen terug te krijgen. Nu heeft Johnny Lys onthuld dat het handelsplatform $204 miljoen aan crypto activa heeft teruggekregen. Bovendien zei de CEO dat de politie betrokken is en dat de verdachten zijn gevonden.

Kort na de hack heeft de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC) BitMEX belast met het schenden van de Bank Secrecy Act. Het Amerikaanse Ministerie van Justitie deed de aankondiging op 1 oktober. Ook zijn marktdeskundigen van mening dat het nieuws van de COVID-infectie van de Amerikaanse president Donald Trump voor opschudding heeft gezorgd in de traditionele en crypto-markten.

Gezien de voortdurende onzekerheden en gebeurtenissen in de crypto ruimte, een beroemde handelaar, „Byzantijnse Generaal,“ zei dat het een „perfect moment is om op te blazen en alle zwakke handen achter te laten“.

In het bijzonder, Byzantijnse Generaal noteerde BitMEX’s juridische kwesties, Trump’s COVID-19 positieve status, en „financiering die al negatief is.“